Istraživanje i razvoj

Nove tehnologije 

Inovacije u tehnologiji proizvodnje hrane transformirat će kompletnu prehrambenu tehnologiju. Bez fleksibilnih mašina za proizvodnju hrane, sofisticiranih senzora za inline kontrolu kvaliteta i efikasnih proizvodnih linija sa „nula otpada“, nemoguće je imati konkurentnu proizvodnju i proizvode na zahtjevnom tržištu. AS Holding je već izgradio platformu za inkorporiranu strategiju i inovacije u proizvodnji hrane, kroz motiviranje uposlenika za novim idejama i primjenom novih tehnologija.

Innovation days, Innovation Challenges i Innovation web platform dio su naših redovnih aktivnosti.

Novi sastojci

Funkcionalni sastojci koriste se u našim najboljim prehrambenim proizvodima. Proizvodi sa biljnim vlaknima, specijalne kombinacije vitamina i minerala, zdravija ulja i sa velikom pažnjom izabrane sjemenke, žitarice i lješnjaci čine naše proizvode nutritivno vrjednijim i zdravijim.

Korištenjem domaćih ,kontroliranih lokalnih sastojaka u našim proizvodima učestvujemo u kompletnom ciklusu nastanka proizvoda.

AS Holding je ponosan na svoje inovativne proizvode u kojima se kombiniraju do sada nespojivi funkcionalni sastojci.

Novi inovativni proizvodi

Klas Fit keksi, Oaza funkcionalne vode, Oaza domaći čajevi, Maza lješnjak namaz samo su neki od inovativnih proizvoda koji se nalaze u vrhu funkcionalnih i inovativnih proizvoda na području jugoistočne Europe.