SO, JUHE
I ZAČINI

Tuzlanska sol

Kuhinjska varena jodirana so je jedan od rijetkih autohtonih bosanskohercegovačkih proizvoda sa višestoljetnom tradicijom i zavidnim nivoom kvaliteta. Visok kvalitet i besprijekorna hemijska čistoća Tuzlanskoj soli omogućava lidersku tržišnu poziciju bez obzira o kojoj grupi potreba se radi, pa stoga opravdano nosi epitet da je jedinstvena po kvalitetu.

Dugi niz godina ostvaruje stabilno visoko tržišno učešće na regionalnom prostoru ali i na tržištu većeg broja zemalja Europe. Količina joda se automatizovanim procesom, podešavajuće i stručno, dozira prema zahtjevima i važećim zakonima zemlje uvoznice.

Kuhinjsku varenu jodiranu so, prema pakovanju, možemo klasirati u dvije kategorije i to: za široku potrošnju: 1 kg, 5 kg i 10 kg; i za prehrambenu industriju: 25 kg, 50 kg i 1000 kg.

Vispak juhe i čorbe

U nedostatku vremena za spremanjem omiljene juhe, Vispak pruža mogućnost brze pripreme Tako Lako juha, koje posjeduju istančan domaći okus, te podsjećaju na divne porodične trenutke. Za kratko vrijeme pripremite svoju omiljenu juhu.

Vispak Tajna

Asortiman začina, sa okusom koji se pamti od davnina i mirisom najraznovrsnije trpeze bosanskih tradicionalnih jela. Mješavine začina za 10 najpopularnijih jela na ovom prostoru, kojima se na jednostavan i brz način omogućava priprema omiljenih jela za porodicu.

VEGEDOR dodatak jelima

  • Sa 6 vrsta sušenog povrća i sa smanjenim udjelom soli od 52% u svom sastavu, te sa kurkumom kao prirodnim bojilom, Vegedor predstavlja zdraviju verziju mješavine začina.
  • Moderno pakovanje sa ZIP zatvaračem, čuvati će začin svježim duže vremena.
  • Ovakva kombinacija začina i sušenog povrća će obogatiti svako vaše jelo, bilo da spremate meso, varivo, pečenje ili povrće. Kuhajte i vi kao profesionalni kuhar.