SLASTIČARSTVO

Sprind zaliveni kolači

U sklopu asortimana Sprindovih proizvoda, nalaze se i tradicionalni zaliveni kolači, rađeni po recepturi, onako kako su to od starih dana radile naše nane i mame.

Zaliveni kolači se proizvode ručno, uz veliku pažnju i po tradicionalnim receptima, što zajedno sa vrhunskim kvalitetom sirovina, kao i implementiranim standardima u proizvodnim procesima kompanije, predstavlja dodatnu vrijednost i osiguravanje konsistentnost kvaliteta i okusa proizvoda.

Sprindov asortima zalivenih kolača čine: hurmašice, tulumbe, mini tulumbe, jabukovača, ružice, pita sa suhom šljivom, pita s višnjom, tradicionalna baklava, kao i divit baklava.

Klas kolači

Za proizvodnju kolača važni su: kvalitetni sastojci, precizan recept te mnogo ljubavi.

Imajući to na umu, većina kolača u Klasu se proizvodi ručno, potpuno predano i pažljivo, s mnogo ljubavi, a po tradicionalnoj recepturi kakvu su stoljećima njegovale naše bake i nane. Niti jedan sastojak naših tradicionalnih zalivenih kolača decenijama nije mijenjan, jer autentičnost i kvalitet je razlog zašto smo najbolji na tržištu.

Pored tradicionalnih kolača, Klas proizvodi suhe i svježe kolače, koji se također pripremaju predano i ručno te po tradicionalnim recepturama.

I da, s mnogo, mnogo ljubavi.