VODA
I PIĆE

Oaza voda

Oaza doo je kompanija koja je od strane AS grupacije akvizirana 2013 godine i od tada bilježi konstanatan rad i napredak na svim poljima. Oaza u svom asortimanu ima dvije kategorije: prirodna izvorska i prirodna mineralna voda u različitim litražama. Savršen omjer minerala, odlične fizičko hemijske karakteristike te idealna organoleptika čine ove proizvode svakim danom sve popularnijim među potrošačima. Oaza- voda koja osvaja!

Swity sokovi

Swity sokovi su prirodni sokovi sa 50% ili 100% učešća voća u svom sastavu. Proizvode se bez konzervansa, bez vještackih boja i bez aditiva, po tradicionalnoj recepturi, iz prirodnih voćnih koncentrata i iz voćnih kaša koje se proizvode u vlastitoj režiji. Swity sokovi su idealan način za zadovoljavanje dnevne potrebe za voćem i vitaminima koje crpimo iz voća.
Swity sokovi koji u svom sastavu imaju 100% voća se proizvode bez dodatka šecera, te pri konzumaciji mozete osjetiti pravi prirodan okus jabuke i narandže.

Oaza funkcionalne vode

Funkcionalne vode sa prirodnim ekstraktom voća i prirodnom aromom, vitaminima i mineralima vodeći su koncept na tržištu u premium klasi. Oaza funkcionalne vode sadrže vitamine i minerale. Ako popijete 0,5 litara Oaza funkcionalne vode Care, Immuno ili Vitality, u svoj organizam unijeli ste 50% dnevnih potreba vitamina i minerala koje sadrži taj proizvod. Proizvodi su napravljeni po najmodernijim nutricionističkim zahtjevima.

Oaza domaći čaj

Domaći čajevi za razliku od, na tržištu trenutno prisutnih čajeva, napravljeni su maceriranjem (odležavanjem) biljke čaja u otopini i dodatkom pravog voća. Konkurencijski čajevi su uglavnom instant čajevi, napravljeni od umjetne arome čaja, razmućene u vodi. Većina čajeva na tržištu ima više šećera nego naši Oaza čajevi.