“Jako me veseli novi potez Oaze. Ovim su potvrdili da osluškuju tržište, a ono svakom brendu najbolje diktira šta mu tačno treba. Vjerujem da je često teško iskočiti iz sigurne zone, međutim to najčešće brend pozicionira na viši nivo u svijesti potrošača. Meni se to dogodilo sa ovim korakom Oaze. Pratim dalje, podržavam i bodrim za sve odvažnije poteze, sa domaćim čajem u ruci, dakako”, istakla je Erna Saljević, u svijetu društvenih mreža poznatija kao Diva is back.

Ethem Numić, direktor Direkcije za marketing i razvoj sa svojim timom predstavio je koncept #OzbiljnoDobre Oazine priče koji je pozitivno ocijenjen od onih čiji su životni stil i svakodnevnica vezani za društvene mreže.

 

 

Funkcionalne vode Care, Immuno i Vitality sa dodacima vitamina i minerala zvanice su opisale kao ljetni “must” koji uvijek treba biti pri ruci kako u gymu tako i na radnom mjestu, na plaži i kao osvježenje nakon svakog obroka. Domaći čajevi su takođe privukli pažnju savršenom kombinacijom okusa i činjenicom da se u njemu nalaze prirodni sastojci; sok iz biljaka dobijen procesom maceracije i potpuno prirodni sok voća.

Za zvanice je pripremljen niz iznenađenja, pa su se tako okušali u društvenim igrama u vinogradu, a zalazak sunca dočekan je na krovu restorana s prekrasnim pogledom na grad. Uz najljepše želje, prisutni su noć ispratili opuštajućim notama Sarajevo Jazz Guerilla benda feat Nikolina Vujić.